De beste hodetelefoner for gamere i 2019


Gode hodetelefoner kan være overraskende viktige for hvordan du presterer i spill, og profesjonelle gamere skulle aldri stille opp i en konkurranse uten det beste som finnes på markedet. Å ha full kontroll på hvor lydene kommer fra i et spill kan gi en ekstra fordel, sammenlignet med spillere som ikke har et like godt bilde av situasjonen. De kan være nyttige ikke bare for konkurrerende spillere, men også for de som liker å slappe av og nyte favorittprogrammet sitt eller gamble online med LeoVegas Bonus.

Markeder for hodetelefoner spesielt laget for gamere er tettpakket med ulike alternativer. Det er ikke bare de store merkene innenfor spillutstyr og tilbehør som lager hodetelefoner, du kan også få hodetelefoner i denne kategorien fra kvalitetsmerker som Sennheiser.

Noen alternativer i toppsjiktet

Hvis du vil ha det beste av det beste, må du være forberedt på å bruke noen tusenlapper. I denne kategorien finner vi for eksempel:

SteelSeries Arctis Pro Wireless. Disse trådløse hodetelefonene fra det spesialiserte merket SteelSeries er kåret til best i test flere ganger. Sterke sider inkluderer overføring av data via både Bluetooth og WiFi, lang rekkevidde, doble batteripakker og svært god lyd. I denne prisklassen får du også solid byggekvalitet med mye aluminium.

Turtle Beach Elite Pro er hodetelefoner som er laget i samarbeid med aktører innenfor e-sport, og Turtle Beach er også spesialister innenfor dette markedet. Også disse hodetelefonene er trådløse, og det er et fellestrekk blant de dyrere modellene.

En viktig egenskap, som du finner hos tilnærmet alle ekte gaming-hodetelefoner, er en god mikrofon. I dag er det mulig å snakke sammen i mange spill, og det er selvfølgelig også nødvendig med en mikrofon hvis du skal sende spill-øktene dine live. Behovet for god og stabil overføring av både lyd og tale, er også årsaken til at noen produsenter har valgt å bruke både Bluetooth og en alternativ trådløs forbindelse.

Mye lyd for litt mindre penger

-Logitech G633 Artemis Spectrum er bare et eksempel på de mange hodetelefonene i området rundt tusenlappen. Her kan du få mye hodetelefoner for pengene, samtidig som du fortsatt også kan få produkter fra både Logitech og konkurrenter som SteelSeries. Absolutt noe som andre gamere vil kjenne igjen altså.

-Hvis du har lyst å gå enda lenger ned i pris, finnes det også mange hodetelefoner for bare et par hundrelapper. Du går glipp av avanserte funksjoner og det lille ekstra hva gjelder byggekvalitet, men du får mange av fordelene med gaming-hodetelefoner. Selv de billigste hodetelefonene fra Clas Ohlson eller Wish er ofte komfortable nok for mange spillere. Og du får selvfølgelig alltid det viktigste av alt – RGB-belysning.

Du trenger altså ikke å bruke hele budsjettet ditt på hodetelefoner.